Rejse til Tokyo

Hvorfor rejse til Tokyo?

Japans hovedstad Tokyo er verdens største by. For at sætte det i perspektiv, tager det lige under 2 timer at komme fra den ene ende af byen til den anden. Byen har 19 distrikter der alle sammen er forskellige. Man kan næste sige det er 19 byer i én og samme by. På rejse det detektor giver vi dig 3 gode grund til at rejse til Tokyo.

Shibuya - Tokyos ungdomsditrikt

Shibuya er virkelig et distrikt man skal se før man tror det. Hvis man forestiller sig Tokyo i hovedet, er Shibuya nok et meget godt bud på hvad man forestiller sig. Dette er byens vestlige ungdomshub fyldt med butikker, restauranter, natklubber mm. 

Det er desuden her man finder den berømte Hachiko-statue. Hunden Hachiko er måske bedste kendt fra filmen med Richard Gere. Den handler om en hund der var så loyal over for dens herre at den ventede på en togstation i 9 år. Hunden er i dag et symbol for loyalitet i hele Japan, og kan findes ved Shibuya metro-stationen i Tokyo.

Rejse til Tokyo - Shibuya

Ginza - Tokyos high-end kvarter

Uanset om du har råd til at handle her eller ej, må du ikke gå glip af Ginza-distriktet. Dette er et af Tokyos mest berømte distrikter, fyld med alle high-end butikker du kunne forestille dig. Hvis du kan lide Louis Vuitton, Burberry, Prada og andre high-end mærker, kan du slå dig løs her.

Udover at være fyldt med butikker, er denne bydel også hjemsted for nogle af de mest eksklusive restauranter i Tokyo. Hvis du skal besøge Ginza og har i sinde at købe noget, må du hellere få den store pengepung frem. 

Ginza, Tokyo

Vi anbefaler at rejse til Tokyo i foråret hvor temperaturen er mildere og priserne er lavere. Alternativt kan man vælge efterår eller sommer. Hvad venter du på? Verdens største metropol venter på dig! Flybilletter findes her!

Hvis du vil se vores andre guides kan du klikke her.