Rejs i Europa

Ferie i Europa

Europa er kontinentet vi finder familiært og føler at vi kender ud og ind. Her på Rejsedetektor har vi gjort os umage for at finde nogle alternative destinationer vi mener der er mindst lige så meget værd. Når du skal på ferie i Europa har vi håndplukket destinationer specielt til dig. Rejs i Europa før du rejser i Asien. 

Rejs i Europa - vi laver det bedste content til dig

Vores rejseguide til Europa er udarbejdet i samarbejde med rejsende. Dette betyder at vi får førstehåndsindtryk fra rejsende. På den måde er vores content altid 100% opdateret. Vores udsendte rapporterer månedligt til bloggen og hjælper også med at skrive indlæg til siden. 

Rejs i Europa - din mening er vigtig for os

Din mening er vigtig for os. Faktisk er det noget af det allervigtigste for siden. Hvis du er utilfreds med noget information eller en guide her fra siden, så skriv til os. Hvis du sender os en e-mail har vi mulighed for at ændre guiden. Hvis du har forslag til nye destinationer, skal du også være velkommen til at skrive til os, så skal vi se på at få sendt folk ud.

Rejs i Europa

Vi bestræber os på at præsentere så mange destinationer som muligt. Nu hvor der har været COVID-19 har det været svært at præsenteret nye destinationer. Vi er derfor en smule inaktive på bloggen, men frygt ej! Når regeringens restrektioner ændres, vil vi gøre alt vi kan for at få artikler udover rampen. Indtil da står vi en smule på standby, men forsøger at optimere bloggen så den bliver bedre for jer brugere. 

Hvis du vil rejse udenfor Europa skal du være velkommen til at tjekke vores andre guides. Her finder du på inspiration til Sydamerika og Asien

Hvis du vil vide mere om f.eks. Japan kan du klikke her