Kyoto Guide

Velkommen til vores store Kyoto guide

Vores store guide til Kyoto er udarbejdet i samarbejde med rejsende. Dette betyder at vi har førstehåndserfaring  med at besøge Japans gamle hovedstad.

Kyoto Guide

Sidst vi besøgte Kyoto var i vinteren 2019. Vi tilbragte 7 dage i byen for at kunne bringe den bedste guide til vores kære læsere.

Det første man bider mærke i når man besøge Kyoto, er at størstedelen af byen består af gammel arkitektur. Kyoto har restaureret meget af deres gamle arkitektur efter byen blev bombet i krigstiden. Udover arkitektur er det også i Kyoto du finder noget af Japans mest skattede kultur. 

Det er også i Kyoto du finder de berømte geishaer. Disse kvinder i kostumer blev i gamle dage brugt til at underholde kejseren. I dag er det meget populært for unge kvinder at klæde sig ud som geishaer. Du kan leje kostumerne i byen hvis du vil være en del af mængden. 

Kyoto madguide

I Kyoto finder du noget af Japans ældste madkultur. Madkulturen i Kyoto er meget anderledes i forhold til resten af Japan. I Kyoto er maden mere traditionel, og bærer ikke lige så meget præg af det globale køkken.

Det fede ved Japan er at man altid selv kan bestemme hvor meget man vil betale for sin mad. Madpriserne i Japan varierer utrolig meget. Hvis du spiser det klassiske “streetfood” kan man komme af med helt ned til 20kr for et måltid. Hvis du spiser på restauranter er det lidt billigere end i Danmark, her kan du slippe omkring 60kr for et måltid. 

Hvis du er til sightseeing kan du besøge en af byens mange helligdomme. Her kan du se de lokale folk bede, og du kan endda selv bede helt gratis. 

Hvis du vil have en alternativ ferie i Japan, kan du tjekke denne skiguide ud. 

Alternativt kan du tjekke vores guide til Tokyo ud her.