hvornår er det billigst at rejse sydpå?

Der er mange faktorer der har indvirkning på hvornår du kan komme af sted uden at hive den store pengepung frem. Her på siden får du svar på hvornår det er billigst at rejse sydpå. Du kender sikkert følelsen inden du skal på ferie: skal jeg booke fly nu? Hvad med hotel? Og hvilken årstid eller hvilken måned er billigst for mig at rejse i? Her på siden kan du finde svar på det hele!

hvornår er det billigst at rejse sydpå?

Hvornår er det billigst at booke flybilletter?

Med mindre du er ude efter en afbudsrejse, findes der én vigtig hovedregel når det gælder flybooking: bestil i så god tid som muligt. Hvis du allerede tidligt ved hvornår du vil rejse, kan du lige så godt booke flybilletter med det samme. Jo tættere du kommer på afrejsedato, jo dyrere bliver flybilletterne. Et godt tip er at booke din billet minimum 2 måneder før afrejse, da prisen derfra vil vokse betydeligt.

Hvornår er det billigst at rejse sydpå?

Det giver selvfølgelig sig selv. Der findes sæsoner for forskellige ferietyper – det er dyrest at tage på skiferie i vinterperioden og det er dyrest at tage på sommerferie i sommerperioden.

Hvis du skal sydpå, findes der forskellige måder at gøre det på. Hvis du ikke hungrer efter 30 grader og høj sol, men kan tage til takke med 22-24 grader, kan du med fordel vælge at placere din ferie i efterårsferien. Her vil temperaturen i de Sydeuropæiske lande være mere mild, og du kan spare på både fly og hotel. 

Tidsmæssigt kan du spare en del penge på at vælge nogle skæve afrejsetidspunkter. Hvis du er villig til at troppe op i lufthavnen kl. 23.30 på en tirsdag aften, kan dine flybilletter komme til at koste det halve eller mindre.

Vi anbefaler følgende måneder at tage sydpå, såfremt du vil spare penge:

September eller oktober. 

Vejret sydpå forholder sig stadig varmt uden at der forekommer hedebølge. Hvis du bestiller i god tid kan du spare en del penge ved at tage afsted i disse to måneder.

Rigtig god rejse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*